Název: Proteinové složení mouk a pekárenských výrobků
Překlad názvu: Protein composition of flours and bakery products
Autoři: Rychlovská, Kristýna ; Čapek Adamec, Martin (vedoucí práce) ; Hynek, Radovan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kukuřice; metoda proteinového mapování; mouka; pečivo; pšenice; rýže; žito; bakery products; flour; maize; method of peptide mass mapping; rice; rye; wheat

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/1738

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-346719


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet