Original title: Komentovaný překlad: Petit Futé. Guide du Chocolat. 4e édition, B.Fernandez, B. Dubrulle, P. Wyvekens, 2009, Paříž, s. 6-21
Translated title: Annotated Translation: Petit Futé. Guide du Chocolat. 4e édition, B.Fernandez, B. Dubrulle, P. Wyvekens, 2009, Paříž, s. 6-21
Authors: Šůchová, Barbora ; Duběda, Tomáš (advisor) ; Belisová, Šárka (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chocolate; cocoa; cocoa bean; commented translation; guide; praline; translation analysis; translation procedures; kakao; kakaový bob; komentovaný překlad; pralinka; průvodce; překladatelská analýza; překladatelské postupy; čokoláda

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/76429

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-345840


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-06-20, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share