Název: Informovanost o nahrazení kuchyňské soli v potravinách
Překlad názvu: Knowledge of substitutes of salt in food
Autoři: Vaňková, Marie ; Váchová, Alena (vedoucí práce) ; Hanušová, Jaroslava (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chlorid draselný; Chlorid sodný; hypertenze; zdraví; školní jídelna; health; hypertension; pottasium chloride; school canteen; Sodium chloride

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/73883

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-343210


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet