Název: Kritické soudy a standard vkusu podle Davida Humea
Překlad názvu: Critical Judgments and the Standard of Taste according to David Hume
Autoři: Hanzal, Tomáš ; Jirsa, Jakub (vedoucí práce) ; Thein, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Klíčová slova: David Hume; jemnost vkusu; mravní smysl; sentiment; souzení; standard vkusu; David Hume; delicacy of taste; judgment; moral sense; sentiment; standard of taste

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/63819

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-332965


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet