Název: Vývoj SIC-HILIC metody pro stanovení resveratrolu v potravních doplňcích
Překlad názvu: SIC-HILIC method development for resveratrol determination in food supplements
Autoři: Jíchová, Ivana ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Chocholouš, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/63683

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-332829


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet