Název: National Tradition or Happy Tomorrows? The Dilemma for Czech Nutritional Science in the 1950s and 1960s
Překlad názvu: Národní tradice nebo šťastné zítřky? Dilema české vědy o výživě v 50. a 60. letech 20. století
Autoři: Franc, Martin
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./, Prague (CZ), 2003-09-30 / 2003-10-05
Rok: 2005
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: historie; Czechoslovakia; history; nutricion science
Číslo projektu: CEZ:AV0Z8077915 (CEP)
Zdrojový dokument: The Diffusion of Food Culture in Europe from the Late Eighteenth Century to the Present Day, ISBN 80-200-1325-3

Instituce: Masarykův ústav a Archiv AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0118578

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-33151


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Masarykův ústav a Archiv
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet