Název: Analýza výživových doplňků metodou tenkovrstvé chromatografie
Překlad názvu: Analysis of protein composition of dietary supplements by chromatographic methods
Autoři: Hejsková, Veronika ; Hrdličková Kučková, Štěpánka (vedoucí práce) ; Čapek Adamec, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Klíčová slova: aminokyseliny; proteiny; tenkovrstvá chromatografie; výživové doplňky; amino acids; dietary supplements; proteins; thin layer chromatography

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/61732

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-330892


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet