Název: Příjem mastných kyselin a nenasycených mastných kyselin v jídelníčcích školních kuchyní
Překlad názvu: The intake of fatty acids and unsaturated fatty acids from school canteens' menus
Autoři: SKALNÍKOVÁ, Karolína
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mastné kyseliny; nasycené mastné kyseliny; nenasycené mastné kyseliny; Omega 3; Omega 6; trans mastné kyseliny; výživa v dětství; školní stravování; childhood nutrition; fatty acids; Omega 3; Omega 6; saturated fatty acids; school catering; trans fatty acids; unsaturated fatty acids
Citace: SKALNÍKOVÁ, Karolína. Příjem mastných kyselin a nenasycených mastných kyselin v jídelníčcích školních kuchyní. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/51214

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320738


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet