Original title: Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Authors: DARDOVÁ, Magdaléna
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: boilling tests; gluten free diet; pasta; sensoric analysis; bezlepková dieta; senzorická analýza; těstoviny; zkoušky vařením
Citation: DARDOVÁ, Magdaléna. Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48023

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320642


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share