Original title: Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu
Translated title: Fatty acid composition of caprine milk and milk products
Authors: PECOVÁ, Lenka
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fatty acids; goat milk; milk composition; milk fat; yoghurt; jogurt; kozí mléko; mastné kyseliny; mléčný tuk; složení mléka
Citation: PECOVÁ, Lenka. Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48007

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320638


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share