Název: Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti džemů z vybraných druhů ovoce
Překlad názvu: Effect of used sweeteners on sensory properties of fruit jams
Autoři: PIHLÍK, Pavel
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ovocné pomazánky; sacharóza; Senzorická analýza; sladidla; sorbitol; steviolglykosidy; sukralosa; fruit spreads; sensory analysis; sorbitol; Steviol glycosides; sucralose; sucrose; sweetening agents (sweeteners)
Citace: PIHLÍK, Pavel. Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti džemů z vybraných druhů ovoce. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/47995

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320637


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet