Název:
Podnikatelský plan pro založení cateringové firmy
Překlad názvu:
Proposal for Business Plan for Company Development
Autoři:
Byrtusová, Lucie ; Krejčí, Nataly Asfourova - (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení cateringové společnosti. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska, která jsou dále využity k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je provedena analýza současné situace na trhu, podnikatelský plán a finanční plán
The thesis deals with the elaboration of a business plan for setting up a catering company. In the theoretical part is described the theoretical starting points, which is further used to develop the business plan. The practical part is an analysis of the current market situation, business plan and financial plan.
Klíčová slova:
CashFlow; Catering; finanční plán; podnik; podnikatelský plán; Porterův model; rozvaha; SLEPT; SWOT; výkaz zisků a ztrát; balance sheet; Business Plan; CashFlow; Catering; Enterprise; financial plan; Porter model; profit and loss; SLEPT; SWOT
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/67026