Název: Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce
Překlad názvu: Quality of poultry meat in related with production method
Autoři: KADLECOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ekologické zemědělství; konvenční zemědělství; kuřecí maso; volný chov; chicken meat; conventional agriculture; ecological agriculture; free range
Citace: KADLECOVÁ, Lucie. Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/48029

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317903


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet