Název: Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
Překlad názvu: Vegetable in nutrition and possibilities of consumption increas
Autoři: UHLÍŘOVÁ, Pavla
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: spotřeba zeleniny; zelenina; úprava zeleniny; vegetable treatment; vegetables; vegetables consumption
Citace: UHLÍŘOVÁ, Pavla. Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/40934

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317350


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet