Original title:
Podnikání ve veřejném stravování v U. S. A.
Authors:
Bečvarovský, Matěj ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Kruisová, Hana (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
Charakteristika odvětví veřejného stravování, jako důležité součásti cestovního ruchu i národní ekonomiky U. S. A. Práce nastiňuje problémy a náležitosti, se kterými se potýkají podnikatelé v U. S. A. , kteří se rozhodnou otevřít restauraci, rychlé občerstvení nebo jiný podnik veřejného stravování. Uvedený podnikatelský plán provozovny Healthy Choice zdůrazňuje důležitost zodpovědné přípravy a pečlivého plánování při otevření nové provozovny.
Keywords:
podmínky podnikání; podnikatelský plán; provozovna; restaurace; stravování v U.S.A
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/5762