Název: Stanovení mastných kyselin ve vybraném typu sýra
Překlad názvu: Assessment of fatty acids in selected type of cheese
Autoři: Těšíková, Karolína ; Sůkalová, Kateřina (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC; lipidy; mastné kyseliny; sýry; cheese; fatty acids; GC; lipids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/65390

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-316755


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-25, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet