Název: Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
Překlad názvu: Consumption of milk and dairy products in context with lactose and casein intolerance
Autoři: PÍCHA, David
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kaseinová intolerance; kvalita mléka; laktózová intolerance; mléko; mléčné výrobky; spotřeba mléka; casein intolerance; dairy products; lactose intolerance; milk; milk consumption; milk quality
Citace: PÍCHA, David. Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/43383

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-316583


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet