Název: Vliv různých způsobů skladování na stabilitu anthokyanů v plodech borůvek (Vaccinium myrtillus L.)
Překlad názvu: The influence of various storage conditions on the stability of anthocyanins in blueberries (Vaccinium myrtillus L.)
Autoři: Martanová, Anna ; Kotíková, Zora (vedoucí práce) ; Petr, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Anthokyanidiny; Anthokyany; Brusnice borůvka; Lyofilizace; Mražení; Stabilita; Sušení

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=203664

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-315908


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-16, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet