Název:
Marketingový mix ve zvoleném restauračním zařízení
Překlad názvu:
Marketing mix in restaurant
Autoři:
Splítková, Tereza ; Štůsek, Jaromír (vedoucí práce) ; Gunzenova, Galina (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem restauračního zařízení. Práce je složena ze dvou částí: teoretická východiska a vlastní práce. První část práce popisuje základní pojmy marketingu, mezi které patří nástroje marketingové mixu: produkt, cena, distribuce a propagace, a dále lidé, spolupráce, tvorba balíčků, programování. Druhá část stručně charakterizuje Bistro a Table! a služby, které poskytuje. Následně analyzuje jednotlivé části jejího marketingového mixu a je provedeno a zpracováno dotazníkové šetření. Jeho výsledkem je zjištění preferencí návštěvníků při návštěvě bistra. Na základě získaných informací je navrženo doporučení, které by mohlo bistru pomoci ke zlepšení jeho fungování.This bachelor thesis deals with marketing mix of restaurant. It consists of two parts: theoreical and practical. The first part describes basic marketing expressions focused mainly on the marketing mix including product, price, distribution, promotion, people, partnership, packaging, programming. The second part describes Bistro a Table! and service which bistro provides. There is analyzed marketing mix of bistro and made resaearch by using questionnaire. The results of questionnaire are preferences of customers. Based on the results are made recommendation for better working.
Klíčová slova:
4C; 4P; cena; distribuce; marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; produkt; propagace; restaurace