Název: Pasivní kouření v restauracích a barech
Překlad názvu: Environmental tobacco smoke in bars and restaurants
Autoři: Tesař, Tomáš ; Braniš, Martin (vedoucí práce) ; Hovorka, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bar; pasivní kouření; restaurace; suspendované částice; tabákový kouř v prostředí; bar; environmental tobacco smoke; passive smoking; restaurant; suspended particulate matter

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/45400

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-309690


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet