Název: Lidová strava v Podkrkonoší - minulost a přítomnost
Překlad názvu: Folk cuisine in the Podkrkonoší region - history and present
Autoři: Šteflová, Petra ; Štěpánová, Irena (vedoucí práce) ; Krupková, Jaroslava (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/35051

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-299519


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet