Název: Srovnání pěnivých vlastností vybraných bílkovino-polyfenol-polysacharidových roztoků praktického významu metodou zobrazovací fotometrie
Překlad názvu: Comparison of foaming properties of selected protein-polyfenol-polysacharid solutions of practical importance using the method of imaging photometry, (© Sladký, P., 2005)
Autoři: Srkala, Martin ; Sladký, Petr (vedoucí práce) ; Dienstbier, Miroslav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2006
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/7559

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-270043


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-24, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet