Název: Vlastnosti probiotik využívaných v potravinářství a jejich bezpečnost
Překlad názvu: Properties of probiotics used in food and their safety
Autoři: Koplík, Jerguš ; Němcová, Andrea (oponent) ; Trachtová, Štěpánka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bezpečnost probiotik; bryndza; qPCR; bryndza; qPCR; Safety of probiotics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64104

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-265002


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-12, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet