Název: Využití přístupu design thinking pro inovace služeb firmy Nutricia a.s.
Překlad názvu: Use of Design Thinking approach on service innovation for Nutricia a.s.
Autoři: Pospíšilová, Lucie ; Jiřinová, Kateřina (vedoucí práce) ; Schinková, Natálie (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Design Thinking; Fenylketonurie; Human-centered design; Inovace; Vrozená metabolická porucha; Design Thinking; Human-centered design; Inborn metabolic disorder; Innovation; Phenylketonuria

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/52547

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-264338


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-03-28, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet