Název: "Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Překlad názvu: Gluten-free diet in the training of students from hotel school and apprenticeship cook-waiter.
Autoři: VRZALOVÁ, Radka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alergie na lepek.; bezlepková dieta; Celiakie; celiakální sprue; intolerance; lepek; Celiacdisease; celiacsprue; gluten; gluten allergy.; gluten-free diet; intolerance
Citace: VRZALOVÁ, Radka. "Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník. České Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42311

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-263188


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-02-07, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet