Název: The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Autoři: Hernandez Hernandez, Helga Johana ; Banout, Jan (vedoucí práce) ; František, František (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2016
Jazyk: eng
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: meat drying; microbial load; oregano essential oil

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=211498

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-259727


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet