Název: Vliv rozdílných úprav vybraných komponentů na proces výroby krmných směsí a jejich nutriční účinnost
Překlad názvu: Effect adjustments of selected components for the production of compound feed and their nutritional efficiency
Autoři: Maloušková, Monika ; Kodeš, Alois (vedoucí práce) ; Jiří, Jiří (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: efektivita výroby směsí; rozdílné šrotování; technologie výroby krmných směsí; Zemědělství; úpravy komponentů; účinnost KS

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=203857

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-258211


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet