Original title: Oxidační změny vybraných druhů masa
Translated title: Oxidative changes in selected types of meat
Authors: Havelková, Michaela ; Prokůpková, Ludmila (advisor) ; Vladimír, Vladimír (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2015
Language: cze
Publisher: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidace; chladírenské skladování; mastné kyseliny; oxidace; rybí maso; tuk

Institution: Czech University of Life Sciences Prague (web)
Document availability information: Available in the CZU repository.
Original record: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=202625

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-257919


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Czech University of Life Sciences Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-09-21, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share