Název: Vliv intenzity výživy na kvalitu vepřového masa
Překlad názvu: Influence of feed restriction on carcass and meat quality
Autoři: Vacek, František ; Čítek, Jaroslav (vedoucí práce) ; Vehovský, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: maso; prase; restrikce; růst; složení; výživa

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=125097

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-256626


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-21, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet