Original title:
Podnikatelský plán - Jídelna u Marků
Translated title:
Business Plan - Dining Room u MARKŮ
Authors:
Ďuránová, Lucie ; Malá, Marie (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem na založení jídelny U Marků, která bude sídlit ve městě Letohrad a zabývat se poskytováním obědů podle potřeb zákazníků. Podnikatelský plán stanoví teoretické pojmy, analyzuje současnou situaci trhu a vnější a vnitřní prostředí. Na základě analýzy v návrhové části je sestaven podnikatelský plán včetně zhodnocení využitelnosti.
The subject of this bachelor's thesis is the business plan to establish a dining room U Marků, which will be located in the city of Letohrad and it will provide lunches as required by customers. The business plan determines theoretical terms, analyzes the current situation of the market and macro and micro environment. Based on the analysis in the proposal section, the business plan will be set up including the evaluation of usability.
Keywords:
business plan; dinig room; marketing mix; planning proces; Porter’s five forces; SLEPT analysis; SWOT analysis; jídelna; marketingový mix; plánovací proces; podnikatelský plán; Porterova analýza konkurenčního prostředí; SLEPT analýza; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/61401