Original title:
Návrh na změny marketingové strategie pro podnik působící v HoReKa sektoru
Translated title:
Concept for Marketing Strategy Change in a Company Operating in a HoReCa Sector
Authors:
Opravilová, Veronika ; MBA, Pawel Szewczyk, (referee) ; Konečná, Zdeňka (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu návrhu na změnu marketingové strategie ve vybraném podniku Restaurace U Červeného volka. V teoretické části jsou vymezeny pojmy především z oblasti marketingu. V oblasti analytické se zabývám představením podniku a analýzou současného stavu, tedy zde využívám poznatků z teoretické části práce a dále se zaměřuji na nedostatky restaurace. Následně v kapitole návrhové popisuji vlastní návrhy na změny, převážně v oblasti online marketingu a přetvorby jídelního lístku, které vedou k odstranění těchto nedostatků a současně k zaujmutí nových zákazníků a k udržení těch stávajících.
The bachalor thesis deals with the proposal to change marketing strategy in the chosen company, which is Restaurant U Červeného volka. In theoretical part, there will be technical terms mostly of marketing field. In analytical part I focus on basic information about the restaurant, followed by analysis of the current state, where I use knowledge from theoretical part and then I focus on imperfectionts. In the last section I describe corrective measures, mostly in online marketing and menu, which leads to removing the imperfections and to attract new customers and maintaining existing customer.
Keywords:
communication mix; competition; Marketing mix; services marketing; komunikační mix; konkurence; marketing služeb; Marketingový mix
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/61303