Název: Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Překlad názvu: Gluten-free diet and current situation in the restaurants
Autoři: KUCHAŘOVÁ, Miroslava
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Alergeny; Bezlepková dieta; Celiakie; Lepek; Restaurační zařízení; Allergen; Celiac disease; Eating facilities; Gluten; Gluten-free diet
Citace: KUCHAŘOVÁ, Miroslava. Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních. České Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/47004

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-253455


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-28, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet