Název: Srovnání kvality stravování ve vybraných základních školách na Vysočině a v Jihomoravském kraji
Překlad názvu: Comparison of the meals quality in selected elementary schools in Vysočina and in South Moravian Region
Autoři: VEVERKOVÁ, Dagmar
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HACCP; jídelní lístek; provoz kuchyně; spotřební koš; Školní stravování; Consumer basket; HACCP; Menu; Operation of school canteen; School meals
Citace: VEVERKOVÁ, Dagmar. Srovnání kvality stravování ve vybraných základních školách na Vysočině a v Jihomoravském kraji . České Budějovice, 2015. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/43248

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-253290


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-28, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet