Název: Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
Překlad názvu: Technological and senzorical quality of grain and baking products from spelt wheat
Autoři: KYPTOVÁ, Markéta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: pekařský pokus; pšenice setá; pšenice špalda; senzorické hodnocení; technologická jakost; baking test; common wheat; sensory evaluation; spelt wheat; technological quality
Citace: KYPTOVÁ, Markéta. Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42353

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251928


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet