Název: Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích
Překlad názvu: The content of basic analytical constituents in selected meat products
Autoři: KŘIVÁKOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; kolagen; masný výrobek; sůl; tuk; voda; collagen; fat; meat product; protein; salt; water
Citace: KŘIVÁKOVÁ, Tereza. Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42277

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251913


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet