Název: Význam a využití bezlepkových obilovin v pekařství
Autoři: PECHOVÁ, Klára
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aditiva; bezlepkové obilniny; celiakie; lepek; lepkové obilniny; additives; celiac disease; gluten; gluten grains; gluten-free cereals
Citace: PECHOVÁ, Klára. Význam a využití bezlepkových obilovin v pekařství. České Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42172

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251882


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet