Název: Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Překlad názvu: Food Safety Information Centre as part of the food safety system in the Czech Republic
Autoři: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Evropský úřad pro bezpečnost potravin; hodnocení rizik; Informační centrum bezpečnosti potravin; komunikace o riziku; strategie bezpečnosti potravin; systém bezpečnosti potravin; vzdělávání; výukový program; řízení rizik; education; educational program; European Food Safety Autority; Food Safety Information Centre; food safety strategy; Food Safety System; risk assessment; risk communication; risk management
Citace: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/36280

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251518


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet