Název: Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování
Autoři: HÁLOVÁ, Jiřina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotraviny; legislativa; místní produkce; přímé a nepřímé distribuční cesty; veřejné stravováni; školní stravování; direct and indirect distribution channels; legislation; local production; organic food; public Board; school meals
Citace: HÁLOVÁ, Jiřina. Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32394

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251496


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet