Název: Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
Autoři: Hrabal, Ondřej
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chov krokodýlů; jatečné zpracování krokodýlů; krokodýlí maso; mikrobiologie krokodýlího masa; nutriční hodnota krokodýlího masa; výrobky z krokodýlího masa

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=65173

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet