Original title:
Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod
Translated title:
Analysis of the Selected Company by the Selective Methods
Authors:
Lucký, Jakub ; Herzogová, Eva (referee) ; Hanušová, Helena (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Cílem bakalářské práce je analýza Wine wellness centra v Hustopečích. Práce je rozdělena do několika částí. V úvodní části jsou popsána teoretická východiska, následuje analýza vybraného subjektu pomocí PESTLE analýzy, Porterova pěti faktorového modelu, marketingového mixu a SWOT analýzy. Na základě těchto analýz je navrženo doporučení a návrhy řešení.
The objective of this thesis is to analyze the Wine wellness center in Hustopeče. The work is divided into the several parts. The introductory part describes the theoretical background, followed by analysis of selected subject using PESTLE analysis, Porter's five-factor model, marketing mix and SWOT analysis. On the basis of these analyzes is proposed recommendations and suggestions.
Keywords:
analysis PESTLE; marketing mix; optimization; Porter's five-factor model; SWOT analysis; Wellness; analýza PESTLE; analýza SWOT; marketingový mix; optimalizace; Porterův pěti faktorový model; Wellness
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/41007