Original title:
Podnikatelský plán založení nového podniku
Translated title:
Business Plan for Creating of New Company
Authors:
Pavlíčková, Petra ; Bližňáková, Monika (referee) ; Kocmanová, Alena (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce je návrhem podnikatelského záměru pro založení cateringové společnosti v městě Náměšti nad Oslavou. Teoretická část je zaměřena na strukturu podnikatelského plánu, potřebné analýzy, zdroje financování a možnosti právní formy podniku. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány na konkrétní situaci tak, aby byl vytvořen realizovatelný podnikatelský plán.
The master´s thesis is a proposal of a business plan for establishment of catering company in the city Náměšť nad Oslavou. The theoretical part is focused on the structure of the business plan, necessary analyses, sources of financing, and legal forms of business. In the practical part there is the theoretical knowledge applied to the particular situation, where the feasible entrepreneurial plan will be created.
Keywords:
business plan; catering; financial plan; gastronomy; Porter´s model; SLEPT analysis; SWOT analysis; catering; finanční plán; gastronomie; podnikatelský záměr; Porterův model; SLEPT analýza; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/59367