Název: Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy
Překlad názvu: Application of the method PCR-HRM analysis to identify bacteria in foods and food supplements
Autoři: Šurková, Alice ; Illková, Kateřina (oponent) ; Trachtová, Štěpánka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amplifikace DNA; HRM analýza; identifikace bakterií v potravinářství; izolace DNA; PCR; PCR v reálném čase; bacteria identification in food-processing industry; DNA amplification; DNA isolation; HRM analysis; PCR; real-time PCR

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/58927

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-241061


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet