Original title:
Marketingový plán ke zvýšení prodeje čerstvých těstovin La Brusla Pasta
Translated title:
The Marketing Plan to Increase Sales of Fresh Pasta La Brusla Pasta
Authors:
Bařinová, Michaela ; Janásová, Martina (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou marketingového plánu pro firmu La Brusla Pasta, která vyrábí čerstvé těstoviny. Práce je členěna na část teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části jsou objasněny základní principy tvorby marketingového plánu, strategie plánování a marketingové komunikace firmy. V analytické části jsou provedeny analýzy vnějšího, vnitřního prostředí a vlastní dotazníkové šetření. Na základě zjištěných výsledků jsou v návrhové části vypracovány jednotlivé návrhy řešení, včetně rozpočtu a časového harmonogramu, které zlepší hospodářské výsledky firmy a její pozici na trhu.
This thesis is dealing with creation of marketing plan for company La Brusla Pasta which is producer of fresh pasta. Thesis is dividend into three sections: theoretical, analytical and proposal. The theoretical part clarifies elementary principles of marketing plan creation, planning strategy and marketing communication of company. In analytical part the analysis of external and internal environment and real questionnaire survey are executed. In the proposal part are, on the basis of discovered results, made particular proposals of solution, including budget and time schedule which will improve economic results of company and its position on the market.
Keywords:
fresh pasta; marketing mix; Marketing plan; questionnaire survey; segmentation; strategy; SWOT analysis; dotazníkové šetření; marketingový mix; Marketingový plán; segmentace; strategie; SWOT analýza; čerstvé těstoviny
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/39104