Název:
Podnikatelský záměr založení nové restaurace
Překlad názvu:
The Business Plan of the Establishment New Restaurant
Autoři:
Škarda, Jakub ; Smolík, Kamil (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení nové restaurace, která se bude věnovat slovenské, maďarské a české kuchyni. Součástí práce je tvorba modelu na předpověď výnosů a nákladů v příslušném odvětví. Obsahuje také analýzu vnitřního a vnějšího okolí, finanční plán a plán kontinuity podnikání.
The diploma thesis is focused on creating a business plan for establishment a new restaurant that will dedicate itself to serve slovakian, hungarian and czech cuisine. Part of the thesis is to put together sales and costs prediction model in a pertinent subbranch. It also contains internal and external environment analysis, financial and business continuity plan.
Klíčová slova:
finanční plán; kontinuita podnikání; Podnikatelský záměr; predikční model; restaurace; business continuity; Business plan; financial plan; prediction model; restaurant
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/27660