Název: Návrh zlepšení řízení procesu výroby potravin
Překlad názvu: Proposal for an Improvement of the Food Production Process Management
Autoři: Koshilka, Snizhana ; Chasáková, Petra (oponent) ; Videcká, Zdeňka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Paretova analýza; Proces; statistická regulace; systém řízení jakosti; řízení procesu; Pareto analysis; Process; process control; quality management system; statistical process control

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/26732

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-223851


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet