Original title:
Podnikatelský záměr pro rozvoj cukrárny
Translated title:
Business Plan for Confectionery Developement
Authors:
Réblová, Monika ; Ing.Irena Adamusová (referee) ; Konečná, Zdeňka (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Hlavním cílem diplomové práce je návrh strategie malé cukrárny. Práce navrhuje změny, které by pomohly cukrárně v jejím dalším rozvoji. Nejdříve je práce zaměřena na teoretické poznatky, které jsou následně v praktické části využity při analýze současného stavu.
The main aim of the diploma thesis is to design a strategy for small Patisserie. It attempts to suggest changes that would help sweet shop in future development. At first is diploma thesis focused on theoretical knowledge, which are subsequently used in the practical part for analyzing the current state.
Keywords:
analysis; Business plan; confectionery; development of confectionery; analýza; cukrárna; Podnikatelský záměr; rozvoj cukrárny
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/14201