Original title:
Řízení lidských zdrojů u McDonald's
Translated title:
McDonald's human resource management
Authors:
Popelář, Jan ; Kusá, Michaela (referee) ; Pokorný, Jiří (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení lidských zdrojů v restauraci McDonald‘s. Práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická a vymezuje všechny základní pojmy. Praktická část se dále dělí na analytickou, v níž najdeme informace o společnosti Baierová spol. s r.o. a návrhovou, která se zabývá dalšími možnostmi motivace a implementaci nové motivační metody. V závěru potom najdeme odhad přínosu pro firmu a zhodnocení.
Master’s thesis solves the question of human resource management in the McDonald’s restaurant. My thesis has two main parts. The first is desk study with fundamental terms. Practical part forks on first analysis part, where you can find information about the company, and second concept part, which considers about next motivation possibilities and implementation of new motivation method. In the end of the thesis you can find income estimation and complete evaluation.
Keywords:
bonus system.; franchising; human leadership; human resource management; motivation; franšízing; motivace; systém odměn.; vedení lidí; řízení lidských zdrojů
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/6347