Název: Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
Překlad názvu: Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
Autoři: Fajtl, Zdeněk ; Omelka, Ladislav (oponent) ; Polovka, Martin (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: antioxidant activity; color changes; Fruit juices; modified atmosphere; seasoning effect; stability; statistics; antioxidační aktivita; barevná změna; modifikovaná atmosféra; Ovocné šťávy; sezónní vlivy; stabilita; statistika

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38272

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217155


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet