Název: Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech
Překlad názvu: Assessment of fatty acids in processed cheese
Autoři: Pruknerová, Kateřina ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: extrakce lipidů; mastné kyseliny; plynová chromatografie; tavené sýry; fatty acids; gas chromatography; lipid extraction; processed cheese

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30868

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217030


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet