Název: Jakostní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Překlad názvu: Quality parameters of dry fermented sausages
Autoři: Pavlík, Zdeněk ; Ing.Miroslav Jůzl, Ph.D. (oponent) ; Alena,, Saláková (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivita vody; chemické složení; obsah tuku; trvanlivé fermentované salámy; čisté svalové bílkoviny; chemical composition; dry fermented sausages; fat content; pure muscle proteins; water activity

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7932

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216867


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet